Απολογισμός Εκδήλωσης Κοπής Πίτας 2023

κοπή πίτας ΕΔΟΜΑΚ 2023

Δεν έπεφτε καρφίτσα στον χορό (κοπή πίτας) της Ε.Δ.ΟΜ.Α.Κ.

Το Σάββατο 28/01 έγινε η ετήσια κοπή πίτας της Ε.Δ.ΟΜ.Α.Κ. σε ένα κατάμεστο “σεργιάνι της ανατολής” 300 και πλέον φίλοι και υποστηρικτές έδωσαν τέτοιο παλμό και δυναμική που δεν σταμάτησαν ούτε για μια στιγμή.

Στον χορό παρευρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Μακεδονίας Θράκης Σταύρος Καλαφάτης, ο Δήμαρχος Νεάπολης Συκεών Σίμος Δανιηλίδης, ο βουλευτής Α Θεσσαλονίκης Σιμόπουλος Στράτος, ο υποψήφιος βουλευτής με ΠΑΣΟΚ Κιν.αλλ Σαουλίδης Αντώνης, ο πολιτευτής Φάνης Παπάς, ο εκπρόσωπος του περιφερειάρχη περιφερειακός σύμβουλος Τζόλλας Νικόλαος, ο σύμβουλος του Υπουργού Αθανάσιος Φροσύνης, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τσουκαλά Κατερίνα, η αντιδήμαρχος Πρασίνου και Πεύκων Παρή Γενίτσαρη, ο αντιδήμαρχος αθλητισμού Αμπελοκήπων Μενεμένης Ιωαννίδης Εμμανουήλ, η Δημοτική σύμβουλος Ανδρεανίδου Σοφία, ο πρόεδρος της Δ.ΕΤ.Ε.Ν Βαρσάμης Νίκος, ο πρόεδρος δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Νεάπολης Συκεών Κουσαγιαννίδης Τριαντάφυλλος, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Εθελοντικών Οργανώσεων Πολιτικής Προστασίας Νάκος Δημήτριος και οι σύμβουλοι Παυλικιάνη Ντία, Μπενάκης Μίλτος, Νάκου-Παπά Χρύσα, Κομινιας Νέστορας, η πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Συκεών Αυγερινού Ρένα, ο πρόεδρος τοπικού συμβουλίου πεύκων Ταχτατζής Κώστας, οι τοπικοί σύμβουλοι Πολιτσίνος Βασίλης, Ωραιοπούλου Αθανασία, Ιτσιου Ιωάννα, ο υποψήφιος δήμαρχος Ζιγγιρίδης Δημήτρης, ο Αντιπρόσωπος (ΣΤΑ) οικονομικού επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Συριόπουλος Πέτρος, η υπεύθυνη τομέα πολιτισμού της ΝΔ κεντρικής Μακεδονίας Κιουμουρτζίδου Τάνια, ο πρόεδρος της τοπικής αθλητικής Ένωσης αστυνομικών Ελλάδος Ζάχαρης Γιώργος.

Δεν μπορούμε να παραλείψουμε τους φίλους και τους υποστηρικτές που είναι πάντα δίπλα μας και τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα ΤΙΤΑΝ εργοστάσιο Ευκαρπίας, σωματείο εργαζομένων ΤΙΤΑΝ εργοστάσιο Ευκαρπίας, 6ο σύστημα προσκόπων Νεάπολης, Σκαλ ελλάς Δανιός, Σιδηρόπουλος Θεόδωρος τους προέδρους των εθελοντικών ομάδων: Θέρμης Σωτηρόπουλος Στέφανος, επομεα, εθοπακ, Ασβεστοχωρίου, πανοράματος και Ε.Ο.Φ Πυλαίας Χορτιάτη.

Η βραδιά συνεχίστηκε με την κοπή της πίτας και της βραβεύσεις ανθρώπων που διαχρονικά βοήθησαν στο έργο της ομάδας μας και στον εθελοντισμό.

Τιμητική πλακέτα έλαβαν οι Βαρσάμης Σπυρίδων αντιστράτηγος ΠΣ ε.α και Τουλίκας Βασίλης αντιστράτηγος ΠΣ ε.α για την πολύτιμη βοήθεια τους.

Ο δήμαρχος Νεάπολης Συκεών Σίμος Δανιηλίδης έλαβε την φλις της ομάδας με τα σήματα της για την διαχρονική και ανιδιοτελή προσφορά του στα εθελοντικά ιδεώδη.

Ο πρόεδρος της τοπικής αθλητικής Ένωσης αστυνομικών Ελλάδος Ζάχαρης Γιώργος έλαβε μια μπλούζα της ομάδας με τα σήματα της για την εμπιστοσύνη που έδειξε σε μας να καλύπτουμε τις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις που γίνονται στην Μακεδονία. Τυχερή της βραδιά που βρήκε το φλουρί και τον ασύρματο που το συνόδευε ήταν η κύρια Χρύσα Παπά-Νάκου.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα μέλη της ομάδας που ακόμη μια φορά έδωσαν την ψυχή τους για την υλοποίηση της βραδιάς.

Εμείς σαν Δ.Σ της Ε.Δ.ΟΜ.Α.Κ υποσχόμαστε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό να επεκτείνουμε της δράσεις προς όφελος των συμπολιτών μας και να προστατεύουμε την περιουσία (φύση) που μας εμπιστεύτηκαν τα παιδιά μας.

Φωτογραφίες από την εκδήλωση

Το καλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας είναι να γίνετε εθελοντής.

Για όσους επιθυμούν να γίνουν μέλη της ΕΔΟΜΑΚ μπορείτε ελεύθερα να επικοινωνήσετε μαζί μας σε όλα τα social media της ΕΔΟΜΑΚ.