Διαδικτυακό Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών (Απρίλιος 2021)

Διαδικτυακό Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών

Η ΕΔΟΜΑΚ σε συνεργασία με την ΚΕΥΝΣ ( ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ ) του δήμου Νεάπολης Συκεών Θεσσαλονίκης και την κυρία Ευγενία Δασκαλάκη (επίκουρος καθηγήτρια ΩΡΛ ογκολογικού στο Θεαγένειο Θεσσαλονίκης) σας ανακοινώνουμε μια σειρά 4 σεμιναρίων πάνω στις πρώτες βοήθειες.

Οι ημερομηνίες και οι ενότητες είναι οι εξής:
6/4 ΡΙΝΟΡΡΑΓΙΑ
7/4 ΠΝΙΓΜΟΝΗ/ΠΝΙΓΜΟΣ
13/4 ΑΛΛΕΡΓΙΚΟ ΣΟΚ
14/4 RAPID HOME TEST/ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ

Οι θέσεις συμμετέχων είναι περιορισμένες και για τα 4 σεμινάρια και αφορά τους 100 πρώτους που θα επικοινωνήσουν μαζί μας μέσω του site μας στο mail της ΕΔΟΜΑΚ με ένδειξη “συμμετοχή στις πρώτες βοήθειες”.


Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ σας γίνεται μόνο μέσω mail.Η παρακολούθηση των σεμιναρίων θα γίνουν μέσω της εφαρμογής του ZOOM και όλα τα σεμινάρια θα ξεκινήσουν στις 19:00. Θα πρέπει σε κάθε σεμινάριο να συνδεθείτε στις 18:55 ακριβώς και θα περιμένετε να γίνεται δεχτοί. Μετά τις 19:05 δεν θα είναι δυνατόν να μπείτε στην εφαρμογή.


Τους κωδικούς για την πρόσβαση στο σεμινάριο θα τους λάβετε την ίδια μέρα του σεμιναρίου και θα είναι διαφορετικοί για κάθε σεμινάριο.
ΟΣΟΙ δεν μπορούν να παρακολουθήσουν και τα 4 σεμινάρια είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να μας το αναφέρετε στο mail που θα μας στείλετε.

Για όσους επιθυμούν να γίνουν μέλη της ΕΔΟΜΑΚ μπορείτε ελεύθερα να επικοινωνήσετε μαζί μας σε όλα τα social media της ΕΔΟΜΑΚ.

Το καλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας είναι να γίνετε εθελοντής.